Ljusplanering

Ljusplanering

LJUSPLANERING

Förutsättningen för god och funktionell belysning är att belysningen är noggrant utformad och planerad. Vi på Walkia levererar inte bara belysningsarmaturer, utan designar också belysning för våra kunder efter deras behov och krav enligt nationella och internationella rekommendationer och standarder. God belysningsdesign säkerställer ett bra slutresultat och garanterar samtidigt att jämn belysning uppnås med ett rimligt antal armaturer och förbrukar inte mer energi än nödvändigt.

Walkias ljusplaneringar är gjorda av en erfaren ljusdesign personal som garanterar att planerna inte bara är fina bilder, utan att kraven verkligen uppfylls!

Belysningsplanen kan göras för objekt och fastigheter i alla storlekar. Walkia har redan gjort ljusplaner för mer än 500 olika objekt, från små garage till stora köpcentra, ishallar och andra idrottsanläggningar, logistikcentra, olika industriområden, utomhus- och gatubelysning, sluttande backar och racerbanor... Så det finns erfarenhet och kunskap!

Image
Image

LJUSPLANERING I 3D

Ljusplanering görs med DIALux Evo-programvara och alltid i 3D-design. Våra kunder får resultaten av sina belysningsberäkningar på ett tydligt och förståeligt sätt, vilket gör jämförelser enkla.

Vid behov kan ljusplaneringen göras till imponerande 3D-visualisering, vilket gör det enkelt och effektfullt att presentera belysningslösningen för kunden.

Kontakt

Walkia AB - Walkia® Lighting

Box 321, 721 07 Västerås
E-post: info@walkia.se
Organisationsnummer: 559134-1515

bsci

Bisnode DnB riskiluokka 1 logo 2017

luotettava kumppani

AA logo 2016 FI w 1

SELT liikemerkki 150605

 

© Copyright Walkia 2022. Design & Development by Ideamedia Oy

Search